Актьорът беше специален гост в „На кафе” и разказа любопитни подробности от снимките на сериала

След най-женския ден на гости в студиото на кафе е един истински мъж – актьорът Асен Блатечки. Той имаше съвсем скоро двойна премиера – във филма за Буров „Останалото е пепел” и в най-новия драматичен сериал по NOVA – „Ягодова луна”.

Премълчавани с години подозрения в „Ягодова луна“ по NOVA

Още в първите епизоди зрителите се запознаха с героя на Асен Блатечки, който влиза в ролята на шеф на пожарната.

Скрити истини и неочаквани предложения в „Ягодова луна”

„Като започнахме снимки и стана ясно, че аз ще играя шеф на пожарната, ми бяха донесени парадни дрехи. Но аз обясних на момичетата, че ми трябва бойното облекло, но се оказа, че никъде няма такова. И с приятели стигнахме до истинския шеф на пожарната, който ми даде неговите дрехи”, разказа Асен Блатечки.

Борба за истина и справедливост този вторник в „Ягодова луна“

„Моята огромна изненада беше, когато снимахме един пожар и най-добрият огнеборец седеше до мен. Аз го разпитах за шефа му, за работата му. И той ми разказа, че ако има сериозен пожар, шефът първи скача в огъня. Ако трябва да се вади човек, влиза пак той. И само ако има нужда от помощ, тогава чак влиза огнеборецът. Такива хора са пожарникарите”, разкри актьорът.

Колко тежи униформата и бутилката с кислород и как за заснети пожарите в сериала „Ягодова луна”, можете да видите в цялото видео от „На кафе”.

Не пропускайте „Ягодова луна“ всеки вторник от 22.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.