Рая получава желаната възможност за изява като актриса

В предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник от 22.00 ч. по NOVA зрителите ще станат свидетели на първия успех на Рая (Радина Боршош) в актьорското поприще. По време на актьорския курс, преподавателят, в чиято роля ще влезе шоуменът Къци Вапцаров, ще представи на студентите известния режисьор Иван Зарков, който търси актьори за новия си проект. В ролята на нашумелия кинодеец ще се превъплъти познатият на джаз феновете у нас Петър Димитров.

Пожари в отношенията между героите в „Ягодова луна“ по NOVA

Рая ще получи ролята и това ще я направи много щастлива, но за кратко. Срещата с продуцента на бъдещия филм никак няма да бъде приятна, защото ще доведе до нови сблъсъци и напрежение между героите. В конфликта ще се замесят баща ѝ Любо (Асен Блатечки) и пожарникарят Георги (Александър Сано), който отново ще се превърне в рицар-спасител за дъщерята на началника си.

Асен Блатечки: В „Ягодова луна” съм с бойната униформа на истинския шеф на пожарната

На преден план ще излезе и темата за сложните взаимоотношения баща – син, развиващи се на фона на тъмните дела от подземния свят. Боян ще сключи сделка, в която ще бъде изправен пред сериозен избор и отново ще срещне неодобрението на баща си. Отношенията им ще се превърнат в поредния пожар, в който Ангел (Христо Мутафчиев) отново ще надделее, а синът му ще остане с горчиво чувство.

Премълчавани с години подозрения в „Ягодова луна“ по NOVA

В следващия епизод на сериала зрителите ще видят Светла (Стефка Янорова) в различна светлина. Тя ще вземе твърдото решение повече да не мълчи за съмненията си относно смъртта на своя съпруг Димитър (Ивайло Захариев). Въпреки съветите на най-близкия си приятел Чавдар (Деян Донков), тя ще сподели дълго пазените опасения и със сина си Георги.

Скрити истини и неочаквани предложения в „Ягодова луна”

Каква ще бъде неговата реакция и какви действия ще предприеме в търсене на истината? Зрителите ще разберат във вторник (17 март) от 22.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „Ягодова луна“ всеки вторник от 22.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.