Актрисата беше на гости в „Плюс-Минус. Коментарът след новините” и разказа за участието си в сериала

Радина Боршош е в ролята на Рая, разглезената дъщеря на шефа на пожарната (Асен Блатечки), в новия български сериал „Ягодова луна”. Днес тя е на гости в „Плюс-Минус. Коментарът след новините” и разказва за участието си в сериала.

Голям пожар ще запали и пламъци в отношенията между Живака и Георги

„Искам да благодаря за огромния интерес към нашия сериал. Зрителите толкова обикнаха героите, харесаха и следят историята, която с толкова любов им разказваме. С моята героиня Рая тепърва ще се случват много интересни неща. Точно тази вечер, в седми епизод, зрителите ще видят началото на нейната трансформация. Ще има пречупване и любов. Разбирам, че и зрителите са усещали зараждането на любовта, защото получавамe хиляди писма от тях. Рая за първи ще погледне с други очи на Георги, героя на Александър Сано. Между тях ще прехвърчат първите любовни искри”, разкри Радина Боршош.

Нови любовни искри в „Ягодова луна“ по NOVA

„Рая не е такъв човек, какъвто я виждаме в началото на сериала. Тя не желае да се държи по такъв начин, при нея просто е защитен механизъм. Преживяла е хиляди болки – от смъртта на майка й до това, че не е познавала толкова години баща си и е смятала, че той не я иска. Но сега постепенно ще започне да отваря сърцето си за хората наоколо и да изпитва любов. Ще се научи да се отпуска и да бъде щастлива. Сега ще срещне хора, които я подкрепят и разбират. Така че промяната в нея е съвсем логична. Ще стане все по-напрегнато, ще се случат страхотни неща”, допълни актрисата.

Още какво разказа Радина Боршош за времето на карантина, можете да видите в цялото видео.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.