Актрисата е виртуален гост в "Събуди се" и разказва за двойния празник, който днес тя и героинята й в "Ягодова луна" празнуват

Невена Бозукова влиза в кожата на Цвета в сериала „Ягодова луна”, която е участник в тъмните схеми на Ангел Генчев (Христо Мутафчиев). Двойният празник на актрисата и героинята е повод тя да е виртуален гост тази сутрин в „Събуди се”.

„Много се радвам, че имам възможността да участвам в този сериал. Това е поредната инициатива на NOVA, която е свързана с едни професии, които са социално важно. С него поставяме пожарникарите в предна позиция”, заяви Невена Бозукова.

„От моята героиня очаквайте още много интересни неща. Тя се оказва един от най-трагичните образи в този сериал. Тя беше толкова далеч от мен, че ме накара да открия нови неща в себе си. В изолацията видях и неща за оправяне в моя образ, така че се оказа и полезна”, допълни актрисата.

Как Невена Бозукова живее и празнува в ситуация на изолация, вижте в цялото видео от „Събуди се”.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.