Неочаквани обрати в предстоящия епизод на сериала

В единадесети епизод на драматичния сериал „Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели на много екшън, изненади в сюжета и разтърсващи събития. Отвличане и убийство ще бележат предпоследната серия. Кой ще бъде участник и кой жертва в престъпленията, ще стане ясно във вторник (05 май) от 22:00 часа, само по NOVA!

Емоционална среща между Цвета и Ангел в „Ягодова луна“

Търсенето на истината ще води отново Георги (Александър Сано) по пътя към справедливостта, до която той е твърдо решен да стигне. Той ще поиска среща с Ангел Генчев (Христо Мутафчиев) и ще му сподели за уликата, която е намерил на мястото на пожара и отново ще го обвини за смъртта на баща си. Ангел няма да остане равнодушен в ситуацията и ще потърси обяснение от Живака (Стефан Иванов) за намеренета бутилка в изгорялата къща. Пожарникарят няма да се примири с обвинението и ще сподели съмненията си по въпроса, а Ангел от своя страна ще му постави нова задача.

Емоционален разговор между Рая (Радина Боршош) и Любо (Асен Блатечки) ще покаже невероятната промяна в младото момиче и ще накара и двамата да признаят някои истини за отношенията и миналото си. Междувременно Любо ще направи интересно предложение на Светла (Стефка Янорова), на което тя ще отговори без много колебания.

Пореден сблъсък в отношенията баща и син в „Ягодова луна“

Чавдар (Деян Донков) ще вземе изненадващо решение да посети старата си приятелка и колега Цвета (Невена Бозукова). Той ще опита да говори с нея и да върне дължимото от Ангел, за да може бившата счетоводителка да живее нормално живота си. Двамата ще се върнат към тъмни стари спомени за големия пожар преди 30 години и за последните мигове живот на Димитър (Ивайло Захариев) и бащата на Живака. Какво се е случило в горящата сграда и защо Цвета все още сънува кошмари, свързани с историята?

Низ от съвпадения с реалния живот в сериала „Ягодова луна“

Как ще се пресекат пътищата на Цвета и Георги? Какво писмо ще опита да изпрати тя и до кого ще е адресирано? Кой я следи през цялото време? – отговорите на тези въпроси зрителите ще разберат във вторник (05 май) от 22:00  часа по NOVA.

Не пропускайте “Ягодова луна” вторник вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.