Участниците се отправят към полуфиналите на уникалното шоу за преобразявания

DARA завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ с образа на Елица и живите ритми на песента „Вода“. „Занимавала си се с толкова много детайли в дуета на Елица и Стунджи, че си успяла дори да преброиш ритъма на чинелите. Беше брилянтна!“, категорчино заяви Хилда, която разкри, че е завършила ударни инструменти.

Фънки: Обичам да казвам това, което виждам и чувам (ВИДЕО)

Евъргийна на британските легенди Smokey прозвуча в изпълнение на Димитър Маринов, който влезе в образа на вокала Крис Норман. За изпълнението си популярният актьор добави и акомпанимента на китарата. Емблемата на хардрока – Стивън Тайлър от Аеросмит беше новото предизвикателсвто за Маги Джанаварова, която успя да пресъздаде някои от най-характерните движения на световния музикант. „Стивън гори на сцената, а ти успя да пресъздадеш това настроение!“, категоричен беше най-запаления фен на рок музиката в журито – Фънки, който поздрави Маги Джанаварова.

Единадесети лайв "Като две капки вода"(ГАЛЕРИЯ)

За първи път на сцената на „Катод две капки вода“ прозвуча песен на Хилда Казасян и Тодор Колев. В двата образа влезе Фики, който улови мекотата на примата на джаза и тембъра на Тодор Колев. Минути преди изпълнението му прозвуча архив на радио запис с думите на Хилда Казасян и самия Тодор Колев, които споделиха детайли за песента. „Това, което съм имала възможност да преживея, е една приказка. Благодарна съм за възможността да се срещна с всички тези хора“, разказа развълнувана Хилда.

Анди отведе публиката право към морето с хита на Стефан Вълдобрев „По-полека“, а ТОТО се доближи до своето амплоа с образа на най-продавания рапър в историята – Eminem, и рими, разпростиращи се на четири страници текст. С червен латексов костюм провкативната Луна влезе в образа на поп звездата Майли Сайръс. „Изпитвам огромно вълнение и нямам представа как ще се сдържа да не затанцувам. Чухме се със Славка Калчева, която ми даде определени насоки“, сподели Galia, която поведе в дълго хоро участниците в шоуто заедно с Funky Monkeys. С народно пеене и образа на AZIS, JJ показа нова страна на своя вокален талант.  

Следващата седмица, когато предстои полуфинала на осмия сезон на най-популярното шоу за преобразявания у нас, „Като две капки вода“ ще отбележи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA. Предаването е подготвило специална изненада за най-ревностните феновете. Едно от всички семейства, които станаха част от 8-мия сезон на предаването като виртуална публика, ще спечели тематичен подарък.

Десети лайв "Като две капки вода"(ГАЛЕРИЯ)

За предстоящия полуфинал на шоуто Бутонът на късмета донесе на Луна образа на Ани Павлова, а Galia ще избира между Джон Траволта или Оливия Нютънджон. Анди ще изпълни една от вечните балади на Брайън Адамс, а Маги Джанаварова ще запее „Притули се планината“ на Стефка Съботинова. Димитър Маринов ще се изправи пред гласа на Борис Христов, а Фики ще запее един от вечните песни на Васил Найденов. Лиричният глас на Ричард Маркс ще бъде новото предизвикателство за JJ, а ТОТО ще запее за първи път арабски ритми с Хусами Аласими. Победителят за вечерта DARA ще скочи в нов дует с Лейди Гага и Брадли Купър.     

Следете Facebook страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.