Музикантът с откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо

„Не съм гаден. Обичам да казвам това, което виждам и чувам. Не желая да правя евала на когото и да било. Не измислям и то се вижда”. Така Димитър Ковачев – Фънки коментира участието си в предаването „Като две капки вода” в интервю за Мариян Станков – Мон Дьо.

Фънки коментира, че има дефицит на истината. „От време на време, като хвърлям поглед на разни предавания - такъв Комсомол цари, че ми идва да умра от смях”.

„Амулетът има и другата страна – как да му кажеш истината, като ще го обидиш страшно. Тук вече е Димитър Ковачев – The Funk. Въобще не ми пука, че ще го обидя”, коментира още Фънки.

„Нашият свят е пълен с блюдолизци, които предпочитат да оближат пепелника, вместо да кажат: „Абе, я си изхвърли пепелника”, коментира музикантът.

От Прехода най-много го е разочаровало отношението към културата.

„Това, за което мечтаехме, не се случи. Всичко е с привкус на гадно минало. Културата отдавна е прибрана в мазето, на никой не му пука за това”, заяви Фънки. „Един огромен процент от българските интелектуалци ги няма в България. Остана утайка, която се развива и завзема”.

„С Амебата продължаваме да си блъскаме главите в стената, а вече е късно да спрем. Решение няма, нищо не се променя”, заяви Фънки.

Цялото интервю гледайте във видеото

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.