Гледайте хитовата комедия на Disney „Бевърли Хилс Чихуахуа” и вдъхновяващата лента „Отбор за милиони“

Звездата от хитовия сериал “Тайнствени афери” Пайпър Перабо ще преживее най-щурото и забавно приключение в своя живот в комедията “Бевърли Хилс Чихуахуа” този следобед от 13.00 ч. по NOVA. Лентата е дело на режисьора на “Агент ХХL” Раджа Госнел и поставя началото на най-успешната комедийна поредица с кучета през новото хилядолетие, продуцирана от Disney. 

“Бевърли Хилс Чихуахуа” разказва историята на четириногата красавица Клоуи, чието основно задължение е да се показва от чантата на господарката си (Джейми Лий Къртис). Но за нещастие, неприятен инцидент помрачава прекрасния й живот, след като собственичката й заминава, а тя се загубва, докато е под грижите на приветливата й бавачка, в чиято роля зрителите ще видят Пайпър Перабо. Сега малката Клоуи ще трябва да разчита на себе си и на новите си приятели, за да се върне вкъщи.

Кино следобедът продължава с носителя на „Оскар“ и „Златен глобус“ - Били Боб Торнтън. Семейната лента „Отбор за милиони“ ще разкаже от 15.00 ч. вдъхновяващата история на застаряващ бивш бейзболен играч (Торнтън), който бива вербуван да тренира трагично слаб отбор от Малката лига за шампионат срещу най-омразните им съперници - "Янките". 

Не пропускайте забавните приключения на “Бевърли Хилс Чихуахуа” от 13.00 ч. и „Отбор за милиони“ от 15.00 ч. по NOVA