Нова ситуация изпитва професионализма и морала на лекарския екип в „Св. Анастасия“

Големи новини, разрив в отношенията и страх от бъдещето ще превземат лекарите в „Св. Анастасия“ тази седмица. Житейските и професионални решения ще изникват на неясния фон в Спешното отделение след първите съмнения за коронавирус. Доктор Пенев и доктор Романова ще бъдат сред първите специалисти, които ще се изправят пред непознатата ситуация. Малко по-късно напрежението в болницата на свой ред ще застраши живота на един от лекарите.

Диана Димитрова и Филип Буков: Взаимоотношенията между героите ни ще поемат в нова посока

Междувременно доктор Огнянова ще получи противоречиви симптоми, които ще породят съмнения за състоянието й. Добрите и лошите новини ще препускат във връзката й с доктор Ковачев, която ще се окаже заплашена от различни фактори. Разигралата се ситуация с доктор Хаджихристев ще ескалира, а последствията ще стигнат твърде далече за тримата.

Съмнения за COVID-19 в „Св. Анастасия“

Административната и морална отговорност ще проковикрат доктор Тасев да потърси своевременни мерки за сигурността на „Св. Анастасия“. Сред първите му стъпки ще бъде среща с Методиев, който ще използва щедростта за разменна монета в бъдеще. Новото положение ще постави отделението в непозната ситуация, а лекарите за пореден път ще докажат готовност и смелост да бъдат на първа линия.

Любовта на първа линия в „Св. Анастасия“

Как ще се справи лекарският екип на „Св. Анастасия“ със заплахата? Ще успеят ли лекарите да успокоят личния си живот и да възвърнат доверието помежду си? – зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.