Актьорите гостуваха в студиото на „Събуди се“, за да открехнат завесата на сюжета в предстоящите серии на „Откраднат живот“

Тази седмица коронавирусът влезе в сюжета на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“. За живота и работата в условията на COVID-19 на и отвъд снимачната площадка на гости в „Събуди се“ бяха двама от героите – д-р Огнянова и д-р Хаджихристев.

 „Тепърва ще разберем какво се случва с героинята ми д-р Огнянова в последните осем епизода на сезона, защото сериалът вече ще се излъчва и в петък. Тепърва предстоят интересни моменти“, разказва актрисата Диана Димитрова.

Любовта на първа линия в „Св. Анастасия“

„Със сигурност взаимоотношенията между героите ни ще поемат в нова посока, но накрая ще го отнеса аз. Когато непознати ме срещат по улицата, определено усещам негативното им отношение. А тези, които ме познават, се учудват как всъщност мога да бъда и двете“, допълва Филип Буков.

„Откраднат живот“ винаги е бил актуален с темите, които засягат нас като общество. Знам, че хората са пренаситени от информацията за коронавируса, но „Откраднат живот“ е „живият живот“, категорична е Диана Димитрова.

Съмнения за COVID-19 в „Св. Анастасия“

„Коронавирусът неизбежно промени ежедневието ни. На мен много неща ми липсват. Лично аз не се страхувам от самия вирус, но извършвам ежедневните си занимания с една доза отговорност. Тъй като в крайна сметка, аз може да не се страхувам от този вирус, но ако съм безотговорен, може да бъда заразен, да заразя някого и най-малкото да влоша обстановката. Медиците на първа линия рискуват живота си. В тази връзка се старая поне да бъда съпричастен, макар и да не се притеснявам, поне да не влошавам ситуацията. Мисля, че това е дълг на всеки един от нас. Всеки ден, когато отивахме на снимки, измерваха температурата ни, дезинфекцирахме ръцете си, преобличахме се на специално място, спазвахме дистанция с партньорите, с които снимаме“, споделя Филип.

Повече за хобитата и заниманията на Диана Димитрова и Филип Буков извън снимачната площадка и какво мечтаят да направят след края на епидемията, гледайте във видеото на „Събуди се“.