Георги Симеонов – JJ разказа пред Гала какви емоции е преживял по време на участието си в шоуто за имитации

Певецът признава, че зрителите са го избрали да участва в осмия сезон на „Като две капки вода” и благодарение на тях е стигнал до финала на предаването.

„Като две капки вода” е много позитивно шоу. Това, че всеки един участник излиза изцяло извън кожата си, помага много бързо да се скъси дистанцията. Днес си с токчета, утре си дует, на следващия ден си дядо или тийнейджърка. Между нас нямаше поза. Атмосферата беше наистина много хубава”, спомня си той.  

Грандиозен финал на най-гледаното шоу „Като две капки вода“ с над 2,5 милиона зрители

Последният сезон на шоуто премина под знака на пандемията и всичко, което участниците направиха беше глътка свеж въздух за всички пред екраните.

Сред най-трудните задачи на JJ по време на участието му е било изпълнението на фолклорна песен, което му се случи в образа на Азис. „Аз обожавам българския фолклор и съм много горд с него. Винаги, когато съм в чужбина разказвам за него. Извън историята и спортните успехи, музиката е най-отличителната ни черта”, казва JJ.

Фики Стораро: Победата в „Като две капки вода” е нещо магично

Представянето му като Марая Кери и Лутер Вандрос е сред най-високо оценените от изпълнителя. „За мен най-изненадващ беше образът на Сиско. Никога не съм танцувал в живота си, дървен съм. Истинска изненада беше, че се справих с танците. Задачата беше много трудна”, казва певецът.

Сред най-притеснителните образи за него е бил този на Бионсе. „Толкова разголен не съм бил никога”, припомня си той.

Зуека и Рачков: Участниците в „Като две капки вода“ се справиха геройски

„Фики е страхотен. Много изненада всички с представянето си. Ние се познаваме отдавна, никога не съм подлагал под съмнение неговия талант и това, че може да пее добре и чужда музика. Той се пускаше с много голяма свобода във всеки образ. Абсолютно заслужено спечели предаването”, казва JJ.  

След участието си в шоуто певецът е намерил нови приятели. Сред тях са GALIA, DARA, Маги Джанаварова и Димитър Маринов.

Как е свързан с новото парче на най-популярния виетнамски изпълнител и кога да очакваме авторските му проекти – гледайте във видеото от „На кафе”.