Тази вечер предстои финалът на осми сезон на шоуто, който е и 101-вото поредно живо предаване за водещите

За символиката на числата и лесно ли се прави шоу в условията на пандемия

„Не вярвам в символиката на числата, макар че си имам любимо число. Сега си давам сметка – 100 живи предавания, ами не е малко! Този формат е едно явление в българския ефир. Знаете, че този сезон беше много тежък от гледна точка на липсата на публика. Всички го изстрадахме, най-вече участниците, които се подготвят цяла седмица и накрая излизат пред празни столове. Но мисля, че се справиха геройски, адмирации за тях!“, сподели Рачков.

„В условия на пандемия и изолация ние поехме риск и работихме. Спазвахме изключително строги мерки за сигурност. При влизане в студиото ни мереха температурата, носехме маски и ръкавици. Направихме го в името на шоуто и на телевизията, но не смятам, че това е геройство“, допълни той.

Кой ще бъде големият победител в „Като две капки вода“?

„Екипът на „Като две капки вода“ е 100 човека и всеки един от тях даде 100% от себе си“, категоричен бе Зуека.

Завръщането в театъра – мисия невъзможна

„Аз и Рачков имаме бас. За съжаление, казвам, че до декември месец на практика няма да можем да играем пред публика пълноценно. Относно връщането на 30% от публиката в салоните – не виждам коя постановка би могла да се играе при такъв брой зрители и да може да печели от това“, разказва Зуека.

„ВКУСЪТ НА ИСТОРИИТЕ“: Маги Джанаварова – на крачка от финала на „Като две капки вода“

„Когато 30% от капацитета на залата се запълни, тя стои полупразна. Това не е решение. Ние сме частни предприемачи и продуценти, не се оплакваме, приемаме положението, но наистина не ни е леко, защото и двамата имаме организирани представления. Да не прозвучи нескромно, но шоуто в зала „Арена Армеец“ е продадено изцяло. Аз още чакам да видя какво ще се случи, за да мога да им адекватен отговор“, допълни Рачков.

„На открито могат да функционират много сцени. Въпросът е, че когато сложиш ограничение от 30% и теглиш чертата, не се връзва чисто финансово. А билетът не може да стане 4 пъти по-скъп“, поясни Зуека.

Какво още споделиха водещите за предстоящия грандиозен финал на осми сезон на „Като две капки вода“, който ще се състои тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, и какви прогнози за големия победител дадоха панелистите на предаването, гледайте във видеото „На кафе“.