Не пропускайте приключенския екшън „Трите Хикса: Отново в играта“

Тази неделя от 20.00 ч. NOVA ще остави зрителите без дъх с филма „Трите Хикса: Отново в играта“. Един от главните герои е екшън любимецът на жените - Вин Дизел, който отново влиза в ролята на непоколебимия Ксандър Кейдж. Негова екранна партньорка е красивата актриса Роби Роуз.

В третата част на екшъна „Трите Хикса: Отново в играта“ се завръща и Самюъл Джаксън в ролята на Аугустъс Гибънс. Сред звездните актьори в продукцията са българската актриса Нина Добрев, Дони Йен, Тони Джа и др.

Историята на екшън лентата представя сблъсъка на Ксандър Кейдж и смъртоносния алфа боец Чианг и неговия екип. След инцидент, всички мислят Ксандър за мъртъв, но той се завръща тайно със своя наставник Аугустъс Гибънс. Бившият атлет Ксандър Кейдж събира един изцяло нов екип, за да търси смятаното за непобедимо смъртоносно оръжие „Кутията на Пандора“.

Искате да разбере как ще се справи правителственият шпионин Ксандър Кейдж (Вин Дизел)? Тогава не пропускайте приключенския екшън „Трите Хикса: Отново в играта“ тази неделя от 20.00 ч. по NOVA