Гледайте хитовата продукция "Принцът на Персия: Пясъците на времето” от 20.00 ч.

Приключения насред мистичните земи на Близкия изток в древните времена, когато хората и боговете са живели заедно, очакват зрителите в приключенския екшън "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Вдъхновени от едноименната компютърна игра творческият екип, създал трилогията "Карибски пирати”, и продуцентът Джери Брукхаймър създават тази епична лента, изпълнена със смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати.

Историята в "Принцът на Персия: Пясъците на времето” се развива през VI век в приказните земи на Персия. Дръзкият принц Дастан (Джейк Джиленхол) неохотно се обединява с мистериозната принцеса Тамина (Джема Артъртън), която е негов съперник, за да отблъснат заедно силите на злото и да съхранят древен кинжал, който управлява Пясъците на времето. Пясъкът е легендарен дар от боговете, който дава на своя притежател силата да връща времето назад и да упражнява неограничена власт над света. Следват смъртоносни предизвикателства и неочаквани обрати в търсене на справедливостта.

Не пропускайте развръзката на вълнуващото приключение в "Принцът на Персия: Пясъците на времето” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си