Гледайте филмите „Улични танци 2“ от 13.00 ч. ч. и „Мечтах за Африка“ от 14.45 ч.

Забавление и романтични емоции очакват зрителите в съботния следобед с филмите по NOVA. В 13.00 ч. уличният танцьор Аш (в ролята Фалк Хеншел) решава да спечели важно състезание и съвсем скоро ще намери своя идеален партньор – латино танцьорката Ева (София Бутела), която допринася не само за нивото на танците, но и за появата на любов в живота му. Как ще се развият отношенията на двамата танцьори? И дали любовта е достатъчна, за да се преодолеят всички препятствия, гледайте „Улични танци 2” днес по NOVA.

Кино маратонът продължава от 14.45 ч. с Ким Бейсинджър, Даниел Крейг и разказа „Мечтах за Африка“. Приключенската лента е вдъхновена от истинската история на неукротимата Куки Галман – красива и любознателна жена, която има смелостта да се откаже от удобния си, но монотонен живот в Италия, за да започне всичко отначало в африканската пустош заедно със сина си Емануел и съпруга си Паоло. Първоначално Куки е поразена от невероятната сила на природата и чувството за свобода в кенийската провинция, но скоро разбира, че животът в селските райони на Африка изобщо не е приказка. Наоколо необезпокоявани бродят диви слонове и лъвове, опустошителни бури разрушават всичко по пътя си, а отчаяни бракониери безмилостно убиват застрашени животни. Куки преодолява множество препятствия, но успява да съхрани решимостта и силата на желанието си да живее с обич и без страх.

Станете част от историите на филмите „Улични танци 2“ от 13.00 ч. ч. и „Мечтах за Африка“ от 14.45 ч. – гледайте днес по NOVA

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си