Гледайте „Детегледачки в акция“ от 12.30 ч. и „Последвай сърцето" от 14.15 ч.

Забавен следобед предстои с двете комедии тази неделя по NOVA. В 12.30 ч. зрителите ще могат да се насладят на лентата „Детегледачки в акция“, която разказва историята на две момичета-детегледачки с коренно различни представи за света.

Джени (Сабрина Карпентър) е праволинейна и надеждна, докато Лола (София Карсон) е свободолюбива и забавна. Двете случайно разменят телефоните си и Лола приема ангажимент от името на Джени, което води до куп неразбории. Ще успеят ли да се справят с тях, гледайте този следобед по NOVA.

Кино емоциите ще продължат със семейния филм "Последвай сърцето" от 14.15 ч. Животът за маркетинг специалистката Алисън изглежда на пръв поглед благосклонен - среща се с чаровния си колега Брайс и е на път да получи желаното повишение на работа. За да се погрижи това да стане реалност, тя ще опита да впечатли шефа си Нейтън на годишния тиймбилдинг на компанията сред природата. Първоначално това й се струва чудесна идея, защото преди години е била отговорник на ученически лагер там и познава добре мястото. Съдбата обаче е подготвила изпитание за Алисън – ще я срещне с първата й любов, която е разбила сърцето ѝ. Ще успее ли героинята да преодолее чувствата от миналото, за да изгради най-доброто бъдеще? Ще разбере ли какво иска сърцето й?

Бъдете с филмовия следобед на NOVA - гледайте „Детегледачки в акция“ от 12.30 ч. и „Последвай сърцето" от 14.15 ч.