Лентите, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта на https://greatmonday.bg

Безкомпромисното преследване на цели ще се превърне в основната тема на осмата седмица на кампанията на KINO NOVA „Великият понеделник“. В приключенския екшън „Съкровището“ Никълъс Кейдж тръгва по следите на най-голямото скрито богатство, докато убийци преследват Киану Рийвс в третия филм от поредицата „Джон Уик“. Зрителите могат да изберат своя фаворит на специалния сайт: https://greatmonday.bg, а лентата събрала повече гласове, ще бъде излъчена в понеделник от 21:00 ч. 

Първото заглавие, което ще се бори за любовта на киноманите през новата седмица, е приключенският филм „Съкровището“. Лентата разказва историята на Бен Гейтс, който е решен да осъществи детската си мечта, приемайки загадъчното предизвикателството да разгадае вековна мистерия. Потомъкът на археолози и търсачи на съкровища няма намерение да се отказва, още повече след появата на безскрупулния финансист Иън Хау, който цели да присвои тайнственото богатство. В звездния актьорски състав влизат Никълъс Кейдж, Джон Войт, Даян Крюгер, Харви Кайтел, Кристофър Плъмър.

„Чиракът на магьосника“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

В лентата конкурент – наелектризиращият екшън „Джон Уик 3“ зрителите ще могат да видят Киану Риийвс в образа на един от най-легендарните наемни убийци. Всичко започва с изтичането на единия час преднина, който Джон Уик получава, преди да бъде изключен от организацията, от която е част. Той  бяга в Ню Йорк, но по петите му са опитни и много опасни убийци. Уик е нарушил важно правило и целият град се е заел със задачата да го залови. Лентата отново е дело на Чад Стахелски, а в ролите се превъплъщават Холи Бери, Иън Макшейн, Лорънс Фишбърн и Марк Дакаскос.

Кой от двата екшън филма ще победи, решават зрителите на сайта https://greatmonday.bg, както и през Facebook страницата на KINO NOVA. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще спечелят брандирана тениска, а в края на кампанията двама от феновете, гласували всяка седмица, ще се сдобият и с голямата награда – проектор, с който могат да вземат киното навсякъде със себе си.

Екшън и фентъзи в седмата седмица на „Великият понеделник“

"Великият понеделник" дава възможност на зрителите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA