Гледайте „Любов с променлива облачност“ от 12.30 ч., „Треньор по свалки“ от 14.15 ч. и „Нора Робъртс: Брегът на тъмната вода“ от 16.00 ч.

Тази неделя от 12.30 ч. звездата от сериала „Теория за Големия взрив“ Кати Леклерк ще открие буреносната страна на интимните отношения с популярния актьор от сериала „Специално разузнаване“ Майкъл Рейди. Тя влиза в ролята на метеоролжката Деб, която прекарва повечето време в преследване на докторска титла в областта на метеорологията. Вятърът на промяната обаче навлиза и в нейния живот, когато един красив директор на телевизионни новини (Майкъл Рейди) я наема, за да съобщава прогнозата за времето в ефир. Новата перспективна работа я поглъща все повече за сметка на академичните й ангажименти. Нещата се усложняват още повече, когато между нея и красивия ѝ шеф Куентин започват да прехвърчат искри. Деб трябва да направи своя избор по кой път ще поеме…

От 14.15 ч. звездата от хитовия сериал „Грозната Бети“ Ерик Мабиус ще се запознае с изкуството на съблазняването в романтичната комедия „Треньор по свалки“. Мабиус  влиза в ролята на Харолд Грей – привлекателен млад мъж, който все още се възприема като непопулярния аутсайдер от гимназията. Липсата на самочувствие е превърнала любовния му живот в истински хаос. Точно заради това Харолд наема Ани Максуел, тайната му любов от ученическите години, за треньор по свалки. Дали Ани ще успее да го превърне в харесван мъж и ще намери ли идеалната половинка за него?

След това Клеър Форлани ще се изправи срещу призраците от своето минало в романтичния трилър „Нора Робъртс: Брегът на тъмната вода“ от 16.00 ч. по NOVA. В тази увлекателна адаптация по бестселъра на известната американска писателка с участието на Оливър Хъдсън и Жаклин Бисе, Форлани влиза в ролята на Тори, която носи травма от детството си заради убийството на своята най-добра приятелка. Тя търси убежище в родния си град, за да започне живота си отново. Намирането на щастие ще бъде трудно, но не и невъзможно.

Не пропускайте „Любов с променлива облачност“ от 12.30 ч., „Треньор по свалки“ от 14.15 ч. и „Нора Робъртс: Брегът на тъмната вода“ от 16.00 ч. по NOVA.