Не пропускайте екшън-фантастиката тази неделя от 22.10 ч.

Те ще се изправят един срещу друг в решителна битка, в която ще се реши бъдещето на човечеството. Преживейте епичното приключение на хора и машини с „Трансформърс: Последният рицар“ в тази вечер от 22.10 ч. по NOVA. Режисьор на лентата отново е Майкъл Бей, останал верен на стила си, залагайки на много екшън сцени и спиращи дъха визуални и звукови ефекти.

Историята ни отвежда във време на пълен хаос и неясно бъдеще. Хората и машините са във война, Оптимус Прайм вече го няма. Ключът към спасяването на човешката цивилизация лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на трансформърите на Земята. След редица зрелищни сблъсъци преследваните ще станат герои, а героите - злодеи. Само един свят ще оцелее: техният или нашият.

В главните роли ще видим Марк Уолбърг, Джош Дюамел, Стенли Тучи и легендата Антъни Хопкинс. Компания им правят изкусителката Лора Хадък и сладката чаровнаца Изабела Монер. Към проекта „Трансформърс“ не остава безразличен и самият Стивън Спилбърг, който поема щафетата на изпълнителен продуцент.

Не пропускайте развръзката в „Трансформърс: Последният рицар“ тази неделя от 22.10 ч. по NOVA.