Гледайте днес филмите „Да полудееш извън затвора” и „Когато си в Рим”

Рей Лиота и Сигорни Уивър ще подлудят Тим Алън в комедията „Да полудееш извън затвора” днес от 13.00 ч. по NOVA. Алън е не само изпълнител на главната роля, но и режисира лентата, доказвайки още веднъж своя комедиен талант.

Комикът влиза в ролята на Томи, който току-що е излязъл от затвора след 3-годишен престой за видео пиратство. Нанася се да живее при своята любяща сестра Вики (Сигорни Уивър) и при циничния й съпруг Ед (Джей Кей Симънс), но много скоро се налага да напусне дома им, когато там се появява и неговия бивш партньор в престъпленията (Рей Лиота). Оказва се, че всичко извън затвора му е чуждо и светът сякаш му се вижда променен…

След това в 15.00 ч. една хвърлена монета и едно желание могат да преобърнат света на Кристен Бел и Джош Дюамел и да доведат любовта в романтичната комедия „Когато си в Рим”. Във звездния кастинг на филма участват и актьорите Анджелика Хюстън и Дани Де Вито. Кристeн Бел е амбициозна дама от Ню Йорк, която след любовно разочарование решава да потърси утеха в Рим. От емблематичния фонтан на любовта тя вади няколко вълшебни монети, с което пробужда страстта на хората, хвърлили ги там. Когато чаровен господин се влюбва в нея, тя се пита дали този път е открила голямата любов.

Не пропускайте развръзката в комедиите „Да полудееш извън затвора” от 13.00 ч. и „Когато си в Рим” от 15.00 ч. по NOVA