В събота гледайте „Дърти хлапета 2" от 13.00 ч. и „Малката Италия“ от 15.00 ч.

С много смях и романтика са изпълнени двата следобедни филма в събота по NOVA. В 13.00 ч. зрителите ще могат да се забавляват с „Дърти хлапета 2". Лентата разказва една история, изпъстрена с много забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития.

С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър се премества със семейството си в малкото градче, в което е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт. Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелес и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние върху децата му. Но броени дни след настаняването в новия им дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата са се променили. Освен че се сблъскват с местни полицаи.

Истинско филмово забавление предстои и с романтичната комедия „Малката Италия“ от 15.00 ч. Има ли вкус любовта и какви комични ситуации може да създаде приготвянето на перфектното ястие, отговорите на тези въпроси ще станат  ясни в ефира на NOVA.

Семействата на младежите Лео и Ники са се преместили в САЩ от Италия. Те откриват два италиански ресторанта, които се оказват конкурентни, а това води до непримирима вражда между двете семейства. В това време Лео и Ники не могат да игнорират симпатиите си един към друг и завързват романтична връзка, която се опитват да опазят на фона на разразяващата се буря.

Успехът на лентата се дължи и на актьорския талант на Ема Робъртс, племенница на Джулия Робъртс, който личи убедително в „Малката Италия“. Във филма зрителите ще я видят в ролята на очарователната Ники Анджиоли, която е поставена пред трудния избор – любовта или „перфектната пица“. Участват още Хейдън Кристенсен и Джейн Сиймур, по-известна с ролята си на д-р Микаела Куин в сериала „Д-р Куин Лечителката“.

Не пропускайте да се посмеете с филмите „Дърти хлапета 2" от 13.00 ч. и „Малката Италия“ от 15.00 ч., тази събота по NOVA