Гледайте „Сезон за любов“ от 12.30 ч. и „Апетит за любов“ от 14.15 ч.

Две филмови истории ще внесат в домовете топли и вълнуващи емоции този следобед по NOVA. Любителите на романтичния жанр могат да гледат началото на вълнуващите ленти веднага след обедната емисия Новини. 

„Сезон за любов“ от 12.30 ч. ще срещне зрителите с Тайлър и Кори, които не са се виждали от години. Двамата ще отново ще се съберат в родния си град заради ежегодното състезание за най-добър барбекю майстор. Докато са завладени от емоциите кой ще спечели в това огнено състезание, между двамата започват да прелитат искрите на любовта. Ще пламнат ли любовни страсти?

В романтичната лента „Апетит за любов“ от 14.15 ч. Мина има всичко, за което мечтае една жена – приятел, който прецизно е планирал общото им бъдеще и невероятна работа, която й носи удовлетворение. Всичко се променя, когато тя трябва да се прибере в града, където е отраснала, за да убеди упорит собственик на ресторант да продаде имота си. И се оказва, че ресторантът сега е собственост на бившия и приятел - Клей, който е категоричен, че никога няма да го продаде. Ще успее ли напористата Мина да убеди упорития Клей да стигнат до сделка и дали тази среща ще върне пламъка на любовта по между им?

Не пропускайте един романтичен неделен следобед с филмите „Сезон за любов“ от 12.30 ч. и „Апетит за любов“ от 14.15 ч., гледайте по NOVA