Не пропускайте криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. по NOVA

Все по-напрегнати и динамични събития се заплитат около разследването на самоличността на Денис Топал и неговите тъмни сделки. Въпреки официалния отговор от украинското посолство, че той е с чисто досие и не буди подозрение, дипломатите отказват да изпратят снимка на своя гражданин. Това е още по-ясен знак за Борис и Калин, че са на прав път. Те успяват да пробият затворения кръг, притискайки трансферирания македонски футболист, който се оказва само пионка в голяма сделка за пране на пари. Така получават коз и срещу Бисер Ананиев – собственик на соковете “Бамби”, чрез който пряко се осъществяват тъмните сделки. От ГДБОП са сигурни, че почти са пипнали Топал и организират мащабна спецакция с клопка за украинеца. Това, което Борис ще види по време на акцията, обаче, ще преобърне живота му – готов ли е да арестува собствения си брат или няма да събере смелост?

Борис разкрива, че Драго е жив тази седмица в „Братя“

Ива изцяло е потънала в страстта си към Денис и иска все повече от тайната връзка с него. Тя му предлага романтичен уикенд за двама на красиво местенце, за да споделят малко повече време заедно, като истинска двойка. В отговор, мистериозният бизнесмен най-изненадващо я провокира с постъпка, от която ще я боли дълго време. Ива става свидетел на нещо шокиращо и се срива. Какво е в състояние да я събори за минути и ще може ли да го преодолее?

Специално включване от снимачната площадка на „Братя”

Строителният инженер Велин скрива от жена си Мая, че е получил помощ точно от своята първа съпруга. Снежа го спасява, възлагайки му проект, от който той има огромна нужда точно в момент пред фалит. Междувременно, дъщеря му Вики отива на парти, където се надява най-накрая да да спечели вниманието на Боскьора. Но опитът ѝ да пробуди ревността му, завършва просто катастрофално. Вики се напива, а Симо я прибира у дома, където ги чака друга много неприятна изненада.

Какво ще се случи, гледайте тази вечер от 22.30 ч. в премиерния епизод на „Братя” по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY