Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Денис прехвърля всички свои дружествени дялове от Арол Холдинг на Райков, каквото е настояването на неговия шеф – Фьодор Опланчик. Украинецът е решил да даде урок на доскорошния си любимец, като го принуди да си тръгне “гол и бос” от бизнеса им, както и е дошъл навремето при него. Но дясната ръка на Денис и мозък на неговите финансови операции – Радослав Андреев, има хитър план, с който опитва да промени централно хода на играта. С помощта на задкулисни трикове и тайни транзакции той иска да предизвика пълен обрат в заплетеното бизнес уравнение. Ще успее ли, или има кой да го спре?

Борис с неочакван и много опасен ход в „Братя“

Станали жертви на агресията на Велин, дъщеря му и неговата съпруга се ужасяват от мисълта, какво ще се случи, когато той се завърне отново вкъщи. Двете се заключват у дома и не отварят на никого. Велин действително се появява пред жилището и се опитва да влезе. Каква е целта му, как ще реагират уплашените Вики и Мая, и дали ще получат помощ от някъде?

Каква ще бъде развръзката за Борис и Драго в „Братя“?

След посещението на Калин в новия ѝ апартамент, Лора е разстроена от неговите упреци. В думите му открива и своите собствени мисли – вината, че е разбила живота на Борис упорито смазва душата ѝ. Разкъсана от болка, спомени и разкаяние, тя тайно посещава семейния им дом, от който се изнесе. Какво ще открие там и ще има ли сили да вземе категорично решение за живота си от тук нататък?

Не пропускайте новия епизод на „Братя” тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.