Двамата финалисти в екстремното приключенско риалити разказаха в „На кафе” за битките, глада и играта

Финалът на втория сезон на „Игри на волята: България” поставиха Милен и Борислав с трудна и многокомпонентна последна битка. Победителят, който си тръгна от Арената със 100 000 лв., се оказа Милен. Той успя да премине през всички препятствия в предаването, отстоявайки принципите си и вярвайки, че до победата може да стигне със собствени сили.

„Като гледам моменти от битките и чувам невероятните неща, които казват за мен участниците няма как емоциите да не се съпреживяват отново. Много е приятно”, казва победителят във втория сезон на приключенското риалити Милен Цветков.

Да надвиеш себе си и играта: Милен – големият победител в „Игри на волята: България“

Той е сред участниците, за които през целия формат се чуха най-малко отрицателни неща. „Хората, които участваха в предаването бяха много силни персоналности и характери и техните комплименти към мен значат много”, казва с усмивка Милен.

По отношение на перфектната форма, в която го видяха всички зрители по време на предаването, победителят признава, че след големия финал е успял да се върне към обичайното си тегло. В различни периоди на играта той е отслабвал с повече от десет килограма.

След края на приключението Милен е успял да събере само най-близкия си семеен кръг, защото въпреки времето, в което живеем победите трябва да се празнуват. Той им е благодарен за десетките поздравления, които е получил за личностното си и физическо представяне в „Игри на волята: България”.

Борислав: В „Игри на волята: България“ Милен винаги е бил моят фаворит

„Наградата е един много добър ресурс. Част от сумата ще използвам чисто за наслаждаване на победата – може би някоя екскурзия, в бъдеще, когато условията позволяват – едно по-голямо празненство. Останалата част ще инвестирам в покупка на жилище или подпомагането на такава”, казва с усмивка Милен.

Достойно до Милен на финала стоеше Борислав. Малко не му достигна, за да грабне победата. „Няма как винаги да побеждаваш, няма как да си добър във всеки един елемент – просто в случая не беше моят ден и баскетбола не е моят спорт”, казва Борислав, припомняйки си финалната битка за сезона.

Милен е големият победител във втория сезон на „Игри на волята: България”

И двамата финалисти са били фенове на първия сезон на предаването. Всичко, което са видели тогава ги е подтикнало да се запишат за кастинг. „Не съм пропуснал и един епизод на миналия сезон. Обичайно рядко гледам телевизия, но това предаване наистина ме грабна с физическите качества, които видях в участниците и това да изпитваш волята си – да те поставят в глад, в мизерия, да преминаваш през различни битки. Повечето хора във формата сме спортисти и всяко подобно изпитание е много интересно”, спомня си Борислав.

Коя е била най-голямата трудност и за двамата и добри ли са в рисуването и разказването на истории – гледайте във видеото от „На кафе”.  

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.