Гледайте последната част от култовата поредица тази вечер от 20.00 ч.

Джони Деп се завръща в емблематичната си роля на безрасъдния и авантюристичен Джак Спароу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак.

Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит – блестящ и красив астроном, и Хенри – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на Умиращата чайка, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве собствената кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

В лентата участват още холивудските звезди Хавиер Бардем, Джефри Ръш, Кийра Найтли и Орландо Блум. Приключенският екшън е режисиран от Хоакин Ронинг и Аспен Сандберг.

Не пропускайте драматичната развръзка на забавното екшън-приключение „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA