Този петък в 21:00 ч. семействата Сиромашки и Чобанови се завръщат в ефира на NOVA. Актрисата разказа в „На кафе” как ги е посрещнало Банско

Приятелските семейства преживяха две почивки – на морския бряг и в преследване на тракийско съкровище във Велинград. Идва ред за зимни преживявания.

„Уважаваме зимата, Банско ни посрещна с много слънце – толкова светлина и така зареждащата Пирин планина, за мен са като допинг”, казва актрисата за атмосферата, която има локацията на новия трети сезон на комедийния сериал. А дали семействата просто ще се наслаждават на планината или нещо друго ще провокира интереса им – предстои да видим.

Какви изненади ни очакват в новия сезон на „All Inclusive”?

Елена обича зимата, но балансът за нея се крие в това да прекарва повече време на топло, откъдето да се любува на красотата й, и по-малко време навън.

По отношение на приятелите и дали те трябва да бъдат all Inclusive или на разположение по всяко време актрисата казва, че годините определят и отсяват тези хора. „Може да са един двама, които да ги наричаме all Inclusive и за които и ти да бъдеш такъв. Важното е това усещане за помощ или за споделяне на радости и несполуки да бъде споделено”, казва тя. Според нея би било хубаво човек да е обграден от такива хора, но всеки има своите спадове и хармонията в тези отношения е много важна. Тя самата често се старае да се справя сама, когато изпадне в труден момент, но подадената приятелска ръка винаги й помага.

„All Inclusive” се завръща с трети сезон – тази пролет в ефира на NOVA

Героинята на Елена Атанасова в обичания комедиен сериал "All Inclusive" – Марияна Чобанова е известна със своята страст към кулинарията. Тя успява да сътвори истински шедьоври в кухнята. Елена като актриса залага на думите и според нея вълшебната дума, която винаги й помага е „Благодаря”.  Атанасова вярва, че трябва да оценяваме вложените усилия и да можем да благодарим за тях.

Какво още сподели тя – гледайте във видеото от „На кафе”, а утре вечер в 21:00 ч. не пропускайте старта на трети сезон на "All Inclusive" по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.