Гледайте „Привидения в замъка“ от 13.00 ч. и „В ритъма на танца” от 14.45 ч.

Тази събота комедийната лента „Привидения в замъка“ ще запознае зрителите с Джим Евърс –  енергичен и отдаден на работата си брокер на недвижими имоти. Той работи заедно с жена си Сара, но е по-отдаден на бизнеса, отколкото на семейството си. За сметка на няколко важни сделки, които е сключил през отминалите месеци, той е пропуснал няколко семейни сбирки със Сара и двете им деца. В опит да навакса пропуснатото, той се съгласява на специален уикенд със съпругата и двете си деца. Но мистериозно обаждане от нов клиент ще обърка всички планове. Какви изненади може да се крият в един замък?

По-късно от 14.45 ч. музикалният романтичен филм „В ритъма на танца” ще разкаже за безотговорния и рисков живот на Тайлър Гейдж (Чанинг Тейтъм). Бунтар по своя уникален начин, той е роден в гето в Балтимор и се опитва да се измъкне оттам, за да реализира мечтата си – да се докаже като танцьор.

След поредния инцидент Тайлър е осъден на общественополезен труд и попада в престижно танцово училище, където ще трябва да отработи наказанието си. Там среща Нора – привилегирована балетна танцьорка, която си търси подходящ партньор. Искрата между аутсайдера и красавицата е неизбежна, страстна и летяща. Различните светове, от които идват двамата, се сблъскват и възпламеняват и като резултат се ражда тази наелектризираща история за порива на мечтите. Ще се справят ли двамата танцьори с изпитанията, които предстоят и какво ще стане с любовта им? 

Не пропускайте „Привидения в замъка“ от 13.00 ч. и „В ритъма на танца” от 14.45 ч. в събота по NOVA.