Гледайте „Принцът от моето лято“ и „Принцът от мечтите“ тази неделя по NOVA

Забавният филмов следобед тази неделя стартира в 12.30 ч. с историята на очарователната Манди и романтичната комедия „Принцът от моето лято“. Манди получава уникална възможност да развие своите умения на PR специалист, преобразявайки скандалния образ на британски монарх. Дали ще се справи с трудната задача и ще има ли шанс да изживее истинска лятна любов? Отговорите зрителите ще могат да проследят днес от 12.30 ч. 

По-късно от 14.15 ч. киномаратонът продължава със звездата от хитовия сериал на Алън Соркин „Нюзрум” Меган Парк и популярният актьор от поредиците „Антураж” и „Деграси: Следвашо поколение” Джонатан Келц в романтиката „Принцът от мечтите“.

Меган Парк влиза в ролята на Сузана, която с удоволствие приема помощта на красивия непознат Нейт, докато работи в магазина на родителите си в малкия град Джорджия. Когато искрите на любовта между двамата започват да се разпалват, ненадейно в пресата се появява тяхна обща снимка. Сузана е шокирана от последиците, които има този кадър. Нейт спешно е извикан от майка си да се завърне у дома за…коронацията му като крал на Камбрия.

Гледайте „Принцът от моето лято“ и „Принцът от мечтите“ тази неделя по NOVA