Гледайте новия епизод на „Отдел Издирване“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Елена Телбис – в ролята на инспектор Магдалена Парушева и Боби Николов – технически консултант и бивш инструктор от специализирания отряд за борба с тероризма гостуваха в студиото на „Здравей, България“, за да повдигнат завесата към предстоящото в следващите епизоди на криминалната поредица.

Скрити истини и заличени следи в „Отдел Издирване“

„Благодарение на Боби успяхме да овладеем някои техники, за да не изглеждаме нелепо на екрана. Всичко има значение от боравенето с оръжия до пристъпването към определена сграда – все важни неща, които ни помогнаха да придобием самочувствие“, разказва Елена Телбис.

Юлиан Вергов – за ролята си в новия криминален сериал „Отдел Издирване“

„Попаднах в сериала по покана на психолога Росен Йорданов и сценариста Александър Чобанов, които казаха: „Правим един много хубав сценарий, с много екшън и забавни сцени! Можеш ли да подготвиш актьорите? Съгласих се. Отидохме на стрелбището и се оказа, че дамите имат повече данни за стрелци, вероятно защото са по-спокойни и по-концентрирани, когато инструкторът обяснява. Стремежът ни беше да покажем сцената така, че да предизвика интерес у зрителите“, допълва Боби Николов.

Смразяващи разкрития излизат наяве в „Отдел Издирване“

„В предишния епизод стана ясно, но тепърва ще се разбира повече защо героинята ми е толкова груба, директна, затворена. Това в известна степен се дължи на детството й – спомена се в епизода, че го е прекарала в различни домове за изоставени деца. Героят на Юлиан Вергов – Камен Петков има ключова роля в нейното измъкване оттам и навлизането й в професията. Ролята ми не е лесна, но за мен едно от най-притеснителните неща беше интензитетът, с който протичат снимките. Тоест за много кратко време имаме да снимаме страшно много неща. Оценявам историята и как ще се развие занапред. Заобичах героинята си още от първия епизод, който прочетох. Довечера предстои да разберете повече за героя на партньора й Христо Петков (Валери Русев), а оттук насетне нещата ще станат още по-интересни“, разкрива Елена.

Не пропускайте „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.