Кои са новите улики, които ще променят хода на събитията? Гледайте тази вечер от 22.00 ч.

Полицейският екип е опасно близо до причината за всички престъпления.

Дилян Калчев се срещна със снайперистът Ивица Божич (Кире Гьоревски), който крие важни отговори и с криминалния психолог Радо Йорданов, който ще участва в разпита му.

Радо Йорданов (Иван Бърнев) е бивш колега и близък приятел на Камен, който има ключова роля в поредицата. Той е изключителен професионалист и умее лесно да разкрива истината, но от дълги години не е в системата на МВР. Какво обаче го въвлича отново в полицейската работа?

Нови улики променят хода на събитията в „Отдел Издирване“

„Когато най-добрият ти приятел има нужда от помощ, без значение от закона, след кратка вътрешна борба, решавай и действаш. Камен използва това приятелство защото отчаяно се нуждае от някакъв ход в тези ключови моменти, в които е изправен до стената и не знае на къде да поеме. Разбира се, в тях насреща е Радо Йорданов. За моя герой приятелството е много важно. Той има семейство, но заради разочарованията и шамарите, които е получил, се е уверил, че в истинското приятелство няма лъжа и той няма да те изостави никога. С годините приятелството им с Камен е устояло на всички изпитания. На това, че и двамата са работили в полицията. Радо е изключителен професионалист, който за да оцелее физически и като човек се е оттеглил от системата на полицията“, разказва Иван Бърнев.

Елена Телбис – за приликите с героинята ѝ в „Отдел Издирване“

От другата страна на събитията стои Ивица Божич – хърватски наемен убиец, който се намира в България по поръчка, но крие отговори от огромна важност за хода на разследването на „Отдел Издирване“. „За него има поръчка и той я извършва. Това е! И точка по въпроса! Той става наемен убиец не толкова по своя воля, отколкото животът му е наложил да стане такъв. И усъвършенствайки се в това, става много добър, за да могат определени хора да разчитат на неговия професионализъм“, разкрива актьорът Кире Гьоревски.

Ще се подаде ли на умелите манипулации, на които ще бъде подложен от криминалния психолог Радо Йорданов? „Няма да се освободим лесно от Ивица. Този герой ще продължи да опъва жилите и нервите на полицията“, допълва Иван Бърнев.

Не пропускайте „Отдел Издирване“ всеки петък от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.