Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Тази вечер в „Един за друг“ по NOVA предизвикателството за участниците се оказва твърде скоростно и лично. В епизода миналата вечер изпитанието с тъмната стая провокира изненадващи емоции за Даниел, което го принуди да преотстъпи играта на своята половинка Денислава. Първи в класацията този път се наредиха Милена и Иван-Асен, а само с 4 познати предмета Лейла и Иван загубиха преимуществото си и станаха първата номинирана двойка за тази седмица.

Мъжете тестват сетивата си в „Един за друг”

В следващото изпитание важни за резултата сa хладнокръвието, концентрацията и добрата памет. Двойките ще влязат в ролята на пасажери в отделни дрифт автомобили, които ще се движат с бясна скорост по трасе с наредени върху варели снимки на техни близки. Задачата им е да запомнят лика на втората поред снимка със съответния за пола цвят – розов и син. Бързината и броят на съвпаденията ще определят изхода от играта.

Битка между любовта и страха в новия епизод на „Един за друг“

Мъжката или женската половина ще се справи по-добре с изпитанието? За коя от дамите то се оказва сбъдната мечта и коя двойка ще напусне предаването, гледайте в новия епизод на романтичното риалити „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.