Гледайте екшън-фантастиката на режисьора Ди Джей Карузо и продуцента Майкъл Бей тази вечер от 22.00 ч. NOVA

Новият сексимвол на Холивуд Алекс Петифър ще бъде подложен на безмилостно преследване в екшън-фантастика "Аз съм номер четири" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Зад създаването на лентата стои студиото на Стивън Спилбърг и двама от ветераните в жанра- режисьорът на "Дистърбия" и  "Орлово око" Ди Джей Карузо и продуцентът Майкъл Бей, известен с работата си по "Трансформърс". Филмът е базиран на едноименния фантастичен бестселър на дуото Питакъс Лор.

Напрегнатата история разказва за необикновения младеж Джон Смит (Алекс Петифър), който през целия си живот бяга от безмилостни същества, изпратени на Земята, за да го убият. Сменяйки самоличността си, Джон постоянно се мести от град на град заедно със своя закрилник Хенри (Тимъти Олифант) и винаги е новото хлапе в училище, без никаква следа за това кой е бил в миналото. В новия си дом – малко градче в щата Охайо, Джон се сблъсква със събития, които променят живота му – влюбва се в своя съученичка (Диана Аргон), открива свръхестествени сили, които притежава и връзка с девет подобни на него необикновени младежи, които споделят същата съдба.

Ще успеят ли Джон и приятелите му да се справят със своите преследвачи, ще разберете в екшън-фантастиката  "Аз съм номер четири” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.