Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Днес в „Един за друг“ от 21.00 ч. ще видим изключително динамична и важна за влюбените игра. Вчера мъжете трябваше да отгатнат какви сигнали им подават половинките им и да изпълнят техните желания. Полина и Мохамед показаха пълен синхрон помежду си и спечелиха със завидна лекота залога. Към тях се присъединяват Таня и Иво, които също се справиха много добре със задачата. Отново с добавени 0 лева към сметката си, Здравка и Миро се оказаха първите номинирани за тази седмица. Шансът им е да се спасят в днешното двойно предизвикателство, което ще излъчи още една застрашена от изгонване двойка.

Мъже говорят за жени в новия епизод на „Един за друг“

Тази вечер освен забавно, ще е и трудно. В предстоящата двойна игра дамите влизат в ролята на кукловоди, а половинките им на послушни марионетки. С помощта на прикачени за ръцете им въжета, жените ще взимат решение дали мъжете да участват в обявените от водещия игри. Ако се справят с поставеното предизвикателство, двойката участници печели точка и правото по избор да отнеме от резултата на един от другите противникови отбори. Точната преценка, бързината и правилното изпълнение ще определят крайният резултат от играта.

Могат ли мъжете да разчетат сигналите на половинките си в „Един за друг”

На какво ще подложат дамите мъжете си? Кое тежи в крайна сметка повече – властта или отговорността? И коя ще е следващата отпаднала двойка?

Гледайте в новия епизод на „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.