Какви са най-честите трудности в работата й и има ли какво да я изненада – коафьорът разказа в „На кафе”

Десислава Гроздева е човекът, който е отговорен за бляскавия вид на косите на участниците в „Като две капки вода”, „Маскираният певец”, X Factor, много чуждестранни филми, които се снимат у нас, а също така се грижи и за косата на Гала. „Най-интересното е, че вече девети сезон в „Като две капки вода” предизвикателствата не спират. Постоянно има нови неща, които ни провокират и правят нещата по-интересни за нас. Доста хора не си дават сметка какво означава да направиш един образ и една перука за конкретна личност, защото в магазина не отиваш да си купиш перука на Мадона или Майкъл Джексън. Доста често се налага да правя от три перуки една. Вече дотолкова сме се специализирали, че късите коси ги правим като лепим коса върху гола глава и впоследствие ги подстригваме и им придаваме цвят”, разкрива някои от тънкостите Гроздева.

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Десислава има голям опит в холивудските мащабни продукции, които се снимату нас. Сред последните световноизвестни звезди, с които е работила е Меган Фокс. По това време Гроздева е била бременна около седмия месец. Тя споделя, че актрисата е взискателна и голям перфекционист относно вида и работата си, но не са имали никакви проблеми. „Бях предупредена, че тя е доста специфична, но напротив – много добре се получи спойката между нас. До днес тя и нейната асистентка се интересуват как сме с бебчето, което наистина е изключително мило”, споделя Деси.

Обича ли Гала да експериментира с косата си и какви са актуалните тенденции при прическите през 2021 г. – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.