Певецът разказа в „На кафе” как се чувства след поредното първо място в шоуто

В понеделник вечер Фики завоюва поредна победа в деветия сезон на „Като две капки вода” с образа на Рей Чарлс и брилянтното изпълнение на песента „Living For The City”. „Не съм очаквал да спечеля, защото образа на Рей Чарлс е много труден за имитация. Може би това, че много обичам този велик артист и го направих и изпълних с цялото ми сърце ми донесе успех”, споделя минути след финалното изпълнение певецът.

Със суинг и настроение Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Фики неведнъж е казвал, че с участието си в шоуто за имитации и влизането в толкова много и разнообразни образи, сбъдва свои мечти – да се докосне до големи артисти от световната музикална сцена. „Успявам да се зарадвам на сбъднатите си мечти и това се дължи на всички хора, които ни гледат в залата и пред малките екрани. Те ми дават мотивация”, признава изпълнителят.

Фики: Страх ме е да не ми се падне Майкъл Джексън

Певецът винаги подхожда много сериозно към всеки един от своите образи. Тази седмица той споделя, че част от подготовката ми е била свързана с това да гледа няколко пъти филма за Рей Чарлс, където главната роля е поверена на Джейми Фокс. От лентата той е извадил поука за себе си. „Човек никога не стига лесно до върховете си, но винаги трябва да се бори с живота и трудностите. Също така, трябва да вярваме и да бъдем със семействата си, защото това е най-важно”, казва с усмивка Фики.

Как ще се справи с новия образ, който му отреди бутона на късмета и ще запази ли лидерското място във временното класиране – гледайте на 10 май от 20:00 ч. в „Като две капки вода” – All Stars.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.