Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Предстои едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания за участниците в „Един за друг“ по NOVA. В класацията на трите завърнали се двойки убедително водят Стефи и Анжело с попадение от 6 цилиндъра и 12 въпроса за по-малко от 7 минути. На второ място са Зорница и Валентин и на трето Валя и Детелин. Водещи в представянето на останалите пет двойки са Тина и Станимир, следвани от Тяна и Иво и Яница и Момчил. След серия грешни отговори напрежението за Полина и Мохамед се оказа в повече и те заеха мястото на първата номинирана двойка тази седмица.

Винтоверт и навигация в новото предизвикателство за двойките в „Един за друг”

В новото предизвикателство за двойки дамите ще трябва да решат срещу кого от останалите да изправят мъжете си на дуел. Те ще могат да избират от три атрактивни битки, които включват ринг, вода и перо. Всяка победа на половинката ще задържи люлката им високо във въздуха, а тази на съперника ще смъкне надолу. Първата озовала се на земята ще определи втората номинирана двойка.

Горещо изпитание за двойките в новия епизод на „Един за друг“

Кой от участниците ще постигне феноменален резултат и кой ще стигне до ръба на възможностите си? И коя двойка ще напусне предаването, гледайте в новия епизод на „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.