Двамата изпълнители разказаха за любимите си образи и предстоящите планове в „На кафе”

В понеделник, 17 май, предстои големият полуфинал на „Като две капки вода” – All Stars. Поли Генова и Рафи са сред певците с огромни шансове да се класират в челната четворка. В студиото на „На кафе” те разказаха за преживяното до момента в предаването и любимите си образи.

„Най-много харесвам влизането си в образа на Майкъл Джексън и не защото спечели лайфа, а може би до момента най-много се изкефих на него. Получих огромно удоволствие по време на самото изпълнение. Едит Пиаф също беше много силно изпълнение, а песента е вдъхновяваща и въздействаща”, споделя Поли Генова.

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ с мюзикъл и стъпките на Лайза Минели (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рафи признава, че много внимателно следи и слуша колегите си. „Аз разбирам, че цялостно е изграден образът, когато на сцената не виждам имитация, а виждам самия изпълнител. Това ми донесе Поли с последното си изпълнение като Тина Търнър”, категоричен е певецът.

В последния лайф на шоуто за имитации победата отиде именно при Рафи в образа на Лайза Минели. „За мен е огромно удоволствие отново да се докосна до това нещо, което правих преди около девет години в първия сезон на „Като две капки вода”, каза изпълнителят.

Поли Генова с първа победа за нежния пол в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Образът, който най-много харесва от своите, е този на Фил Колинс заради възможността да свири на обратно на барабани. От реакцията на публиката Рафи съди, че до момента най-успешно се е справил с образа на AZIS, за който много му е помогнал със съвети самият AZIS, и с този на Андреа Бочели.

Талантливият певец е част и от шоуто, което радва малки и големи в неделната вечер от 20:00 ч. „В началото на годината, когато започна работата по „Забраненото шоу на Рачков” и аз станах музикален продуцент, тогава ми повериха задачата аз да събера бенд. Тогава реших да събера хора, с които работя дълги години и сме заедно на сцената от много време. Интересното при нас е, че освен момчета имаме и едно момиче - нашата китаристка – Василена Георгиева, която още учи в Музикалната академия”, разказва с усмивка Рафи. Той е на мнение, че трябва да се дава път на младите талантливи хора.

Рафи разказа за страхотното настроение, което е имал екипа, когато Рачков е влязъл в студио, за да запише първото си парче #Вайръл. Водещият се е справил изключително добре, а това няма да е последният път, когато се изявява като певец, защото неговият музикален продуцент ще продължи да го кара да хваща микрофона.

Как се подготвя Поли Генова за концерта си на 30 юли в Античния театър в Пловдив и колко килограма е свалил Рафи преди да влезе в деветия сезон на „Като две капки вода” – гледайте във видеото от „На кафе”.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.