Гледайте „Нужни са двама“ от 13.00 ч. и „Кучешки живот“ от 15.00 ч.

Близначките Мери-Кейт и Ашли Олсен отново ще се забъркат в куп бели и забавни приключения, за да създадат перфектното за тях семейство с Кристи Али и Стив Гутенберг в комедията „Нужни са двама”. Лентата на режисьора Анди Тенант е вдъхновена от класиката на Марк Твен „Принцът и просякът”.

„Нужни са двама” е разказ за две момиченца, които удивително си приличат. Едната – Аманда Лемън, расте в сиропиталище, а другата – Алиса Калоуей, в дома на богатия си добросърдечен баща (Стив Гутенберг). Противна и зла жена иска да се омъжи за бащата, но случайността завежда дъщеря му в летен лагер за сираци, основан от покойната й майка. Там тя среща своята двойница. Момиченцата замислят невероятен план как да разделят бащата и алчната натрапница и да го съберат с добрата възпитателка от приюта (Кристи Али).

Филмовият следобед продължава приключенската лента „Кучешки живот“ от 15.00 ч. по NOVA. Лентата на световноизвестния режисьор Ласе Халстрьом разказва една приказка за приятелството и лоялността, а актьорският състав включва суперзвезди като Денис Куейд и Брадли Купър. Историята е разказана през погледа на четириногия Бейли, който се опитва да намери отговори на въпросите за смисъла на живота.

Не пропускайте „Нужни са двама“ от 13.00 ч. и „Кучешки живот“ от 15.00 ч.