Едни от най-добрите играчи завършиха втори в изпитанието с огнената стихия

Полина и Мохамед са последните отпаднали участници преди големия финал на втори сезон на „Един за друг по NOVA . Вчерашната безпрецедентна и непредвидима първа игра доведе до неочакван развой на събитията. Две от трите двойки претърпяха провал заради изпитанието с въздушната стълба, което се превърна в основна пречка. Побеждавайки себе си, единствено Тяна продължи напред и заедно с Иво се превърнаха в първите финалисти.

Яница и Момчил отпадат от „Един за друг“

Вторият етап от играта изправи в директен сблъсък Полина и Мохамед срещу Тина и Станимир. Двамата с Мохамед се справиха с изпитанията и на последните две стихии – въздух и огън, но времето не се оказа на тяхна страна и те завършиха втори.

„За нас този опит беше „училище“, беше настина страхотно преживяване. Възможност да намерим нови приятели, да се изправим срещу себе си по някакъв начин. Благодарим за това, че успяхме да застанем почти на финала с двойки като вас, защото, мили мои, ви сте не просто достойни, вие сте най-добрите, които можеше да застанат на тези дивани“, обърна се към останалите участници Полина.

Серия от изпитания определя победителите във втория сезон на „Един за друг“

„Чувстваме се така сякаш сме победили. С такова усещане съм, което за нас е чудесно. Ние израснахме в това предаване като двойка и като хора също. Научихме много ценни уроци и най-важното – научихме се да губим. Не можехме в началото“, добави още тя.

Във вилата на любовта останаха само две двойки – Тяна и Иво и Тина и Станимир, които ще се надпреварват пред очите на своите близки в последната и достойна за финал игра.

Две двойки, последна битка и една награда. Кои ще я спечелят, гледайте във финалния епизод на най-романтичното риалити „Един за друг“ тази вечер от 21.00 ч. само по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.