Тази вечер от 20.00 ч. Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка ще се състезават за първото място в любимото шоу за преобразявания

Четиримата финалисти сами ще определят своите сценични образи, а последната дума ще имат зрителите, които ще изберат победителя в сезон 9 на „Като две капки вода“ – All Stars.

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалисти в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Това е едно от любимите ни предавания. Трудно е, защото в един момент го правих като мини проект и стигнахме до факта, че можем за 35 секунди да преоблечем един образ в друг. Станали сме като машини. Сега, когато гледам шоуто отстрани, понякога дори не зная как се справяме с моите две асистентки. Ошлайфали сме, въпреки трудностите, дългите репетиции и проби. „Маскираният певец“ беше нещото, което ми съсипа живота през последните две години! Костваше ми работа цели две лета“, споделя Кремена Халваджиян.

„Подборът на участниците в „Като две капки вода“ преминава през дълги събрания. Аз вече имам предложение за следващия сезон, но няма да го издавам“, допълва тя.

Фики в подготовка за финала на „Като две капки вода” и второто си дете

„Обикновено се подготвят списъци. Трима души участваме в това начинание – аз, Влади Априлов и Кико, нашият режисьор. Обсъждаме заедно, а в един момент включваме и делегиран продуцент от NOVA – Иво Вандов. Истината е, че не е лесно. Вече правим 9-ти сезон, а в България няма чак толкова много хора, които да са артисти и да умеят да пеят. Но се справяме. „Като две капки вода“ продължава да държи рекорда за най-гледано шоу у нас. Надявам се това да продължи поне още 10 сезона. Тази вечер ще бъда част от журито, но то няма да има думата, защото зрителите ще изберат големия победител“, разкрива продуцентът Магърдич Халваджиян.

За спомените им от празничния 24 май, за емоциите от абитуриентския бал на Кремена, за любимите им книги, за силата и смисъла на празника на българската писменост, за буквите, образованието и културната ни идентичност, гледайте във видеото на „Здравей, България“.

Не пропускайте големия финал на „Като две капки вода“ - All Stars тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.   

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.