Певецът сподели емоциите си с „На кафе” минути, след като грабна първото място

Рафи Бохосян, който в първи сезон на шоуто на имитации се класира първи, удвои своя успех, като спечели вота на зрителите и в девети сезон All Stars. Той си тръгна като големия победител с чисто нов лек автомобил. „Изключително съм благодарен на всички, които решиха, че съм ги зарадвал на максимум и съм дал всичко от себе си. Наистина дадох всичко от себе си, за да направя най-добрите имитации, да бъда най-близо до образите. Благодаря ви!”, каза развълнувано той.

Рафи е големият победител в сезон 9 на „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Талантливият певец не може да измерва успехите си, защото всеки един от тях е бил съпроводен освен с много звезден блясък и с огромна доза работа. „Ще ми трябва малко време да осъзная през какво преминах, но определено съм доволен, че открих много нови измерения за себе си като певец, много нови неща научих за себе си, и това за мен е най-ценното. Запознах се с прекрасни хора, с които ще имаме едно изключително приятелство. Искрено вярвам в това”, каза развълнувано той.

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалисти в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Рафи вярва, че за да върви напред са необходимо упоритост, целеустременост, непрестанна работа и човек да изисква все повече и повече от себе си. „Това са моите изисквания към самия мен – да не спирам да давам все повече от себе си и винаги да вдигам своята собствена летва”.

При младия изпълнител съотношението между труд и талант е в динамична пропорция. Той е абсолютно убеден, че талантът е задължителен, но трудът трябва да е неизменна част от ежедневието на всички творчески личности, които искат да се развиват.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.