Певецът разказа в „Здравей, България” как се чувства след победата в „Като две капки вода”

В понеделник вечер четирима уникални артисти и изпълнители Рафи, Фики, Милица и Михаела Маринова премериха сили за последно на сцената на шоуто за имитации. Зрителите определиха победата да отиде отново в ръцете на певеца с арменски корени – Рафи Бохосян. За финал той беше избрал да влезе в образа на неповторимия  Васил Найденов и да изпее вечния хит „Сбогом, моя любов”. „Наистина съм щастлив, че хората са видели това, което се опитах да предам. Явно се е получило, тъй като за втори път печеля „Като две капки вода”, а това е нещо, което не очаквах, че може да се повтори някога. Осем години минаха от първия сезон и е много странно, защото всички бяха истински добри”, каза той.

Рафи, победителят в „Като две капки вода”-All Stars: Благодаря ви!

Негови приятели са го поздравили за победата и са го попитали каква е била конкуренцията между участниците. „Изградихме изключително приятелство с останалите седем участници, прекарахме 13 седмици в шоуто, и много често не се разпознавахме, защото приличахме на съвсем различни хора”, казва с усмивка победителят в девети сезон.

Рафи признава, че понякога поема повече ангажимент, отколкото може да се справи. Дадената дума обаче означава, че трябва да свърши всичко по най-добрия начин. Освен в „Като две капки вода” той се изявява активно като певец и музикален продуцент в „Забраненото шоу на Рачков”. Всичкото събрано напрежение изпълнителят успява да изкара, когато седне на своите барабани – той се шегува, че това е неговата боксова круша. За първи път Рафи разкри, че в семейството му също има музикант и това е неговият баща, който за кратко е бил част от „Тоника” при зараждането на групата и също е свирил на ударни инструменти.

Рафи е големият победител в сезон 9 на „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Финалът на предаването беше много емоционален, защото всички знаехме, че това е последният път, когато ще се качим на тази сцена”, каза Рафи.

При всяко излизане на сцената певецът даваше лекота на образите си. „Имаше такива звезди, с които ме срещна бутонът на късмета, които толкова много обичам, че нямаше как да не дам всичко от себе си. Един такъв артист беше Лайза Минели”, спомня си певецът.

„Искам за финал да поздравя целия екип на „Като две капки вода”, защото труда, който положиха всичките участници да направим тези образи – без тях нямаше да се справим”, категоричен е той.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.