Гледайте „Хрoниките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът" тази събота от 13.00 ч. и „С дъх на канела" от 16.00 ч. по NOVA

Тази събота от 13.00 ч. преживейте една приказна история, в която четири деца ще се превърнат в герои в борбата между доброто и злото.  Един необикновен дрешник ще пренесе главните герои във вълшебната страна Нарния. Там ги очакват куп приключения и възможности да се превърнат в герои. Владетелката на Нарния обаче е жестока вещица, копнееща за власт и обзета от нарцисизъм, която е обрекла страната на вечна зима, но при тежкото условие никога да не идва Коледа.  Децата застават рамо до рамо с говорещия лъв Аслан, за да се сражават за спасението на Нарния.

По-късно от 16.00 ч. „С дъх на канела“ ще прехвърли темата за приключенията, в едно от най-големите пътешествия –  търсенето на истинската любов. Чаровният Джон Тайри (Чанинг Тейтъм) е войник от Специалните сили, който посещава баща си в Южна Каролина по време на отпуската си. Но не предполага, че в един обикновен ден на плажа ще открие своята най-голяма и истинска любов в очите на красивата колежанка Савана Къртис (Аманда Сийфрид). Двама души от два различни свята, ще се влюбят до полуда само за две седмици. Джон трябва да замине отново на мисия, а Савана да се върне в колежа, но двамата си дават обещание – да си пишат писма и любовта им да продължи и между редовете. Но светът е сложно и объркано място, а трудностите дебнат всеки един от тях в житейския им път. Ще оцелее ли истинската любов на лист хартия и какви драматични обрати очакват двамата влюбени?

Не пропускайте развръзките на „Хрoниките на Нарния: Лъвът, Вещицата и Дрешникът“ от 13.00 ч. и "С дъх на канела" тази събота от 16.00 ч. по NOVA.