Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg

Две от най-успешните български ленти в последните години ще се борят за почетното първо място в третата седмица на „Великият понеделник“. Дали любовната история в екшъна „Бензин“ или докосващият сюжет, изпълнен с любов, приятелства, предателства и музика, в „Привличане“ ще спечели сърцата на публиката? Киноманите ще могат да изберат своя фаворит на https://greatmonday.bg, а победилият филм ще могат да гледат по KINO NOVA следващия понеделник (26 юли) от 21:00 ч.

Една от най-мащабните български продукции за последните години – екшънът “Бензин” е първият филм, който зрителите могат да изберат в третата седмица на кампанията. Сюжетът разкрива как автомобилният състезател и механик Дим се връща към живота след 15 години прекарани в затвора, за да изпълни последното обещание към загиналата си любима. Режисьор и изпълнител на главната роля е Асен Блатечки, а участие в лентата взимат още световни звезди като Майкъл Медсън и рок музикантът Съли Ерна, както и успешните български актьори Снежана Макавеева, Лиляна Станаилова, Калин Врачански и Башар Рахал.

„Анна“ е победител във втората седмица на „Великият понеделник“

„Привличане“ е второто предложение във „Великият понеделник“. Лентата разказва историята на любимата на всички учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова (Яна Маринова), която е въвлечена в битка за директорското място в елитна частна гимназия. Докато битката прераства във война между нея и временно изпълняващата длъжността Великова (Койна Русева), Лора трябва да жонглира между проблемите и чувствата си към новоназначения учител по музика Калин (Александър Сано). Междувременно в класа на Лора се завихря съвсем друга интрига – дъщерята на основния спонсор на елитната гимназия Диана (Луиза Григорова) е разглезена красавица, която не пропуска да демонстрира уменията си на манипулатор.

„Спасители на плажа“ е победител в първата седмица на „Великият понеделник“

Феновете могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (26 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.