Не пропускайте старта на един от най-успешните американски сериали тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Горещи летни емоции, разследвания с напрегнати обрати и много екшън предстоят в ефира с премиерата на завладяващия трети сезон на криминалния сериал “Специален отряд”. Популярната американска поредица прави своя телевизионен дебют в националния ефир на България тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

“Специален отряд” е базиран на едноименния култов сериал и игралния филм от 2003 година, които са сред любимите заглавия на няколко поколения зрители и почитатели на екшън-трилъра. Поредицата обаче не е обикновен римейк, а напълно нова история, зад създаването на която стоят някои от най-известните имена в криминалния жанр на съвременните телевизия и кино – създателят на смразяващия сериен трилър “Щитът” Шон Райън, продуцентът на полицейската драма “Саутленд” Арън Рахсан Томас и режисьорът на популярната кино поредица “Бързи и яростни” Джъстин Лин.

„Магнум“ и „Специален отряд“ се завръщат с премиерни сезони по NOVA

Бившият морски пехотинец Даниел "Хондо" Харелсън е натоварен със задачата да ръководи специализиран екип от специалисти – опитен офицер и отдаден съпруг Дейвид "Дийкън" Кей, треньорът на кучета Кристина "Крис" Алонсо и експертен шофьор Доминик Лука, който ги вкарва и извежда от ситуации с висок риск, които ще се впуснат в опасна битка с организираната престъпност и бандите в гетата на Лос Анджелис.

В първия епизод от третия сезон на „Специален отряд“ към екипа се присъединява детектив Пайпър Линч, старши офицер от Холивудската дивизия на  LAPD, който се включва в разследване на случай, възложен директно от кмета на града. Обединявайки сили със специалния отряд, те се налага спешно да открият сериен убиец, който използва дронове като бомби. В първия си ден като законен попечител на Дарил, сержант Хондо е изправен пред лични усложнения, след като отчуждения му баща неочаквано се нанася при тях. Ще успее ли Хондо да се справи с личното предизвикателство, както и да предотврати следващата атака на атентатора ще разберете в премиерния епизод тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Не пропускайте развръзката в премиерния епизод на криминалния сериал „Специален отряд“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.