Гледайте „Ще се омъжа за принц“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн: 2 + 2 = Убийство“ от 14.15 ч. и „Любов между редовете“ от 16.00 ч. в неделя по NOVA

Тройна доза кинозабавление очаква зрителите на NOVA тази неделя.

Романтичната комедия „Ще се омъжа за принц“ разказва за мечтателката Сара, която бленува да срещне своя принц. Много скоро желанието й се сбъдва, а Даниел й предлага брак. Оказва се обаче, че той в действителност е принц на малка европейска монархия. За да стане съпруга на Даниел обаче, Сара ще трябва да докаже своите морални качества.

По-късно от 14.15 ч. Хейли ще се заеме с изчезването на обичанa от всички деца учителка по музика. След като разкрива няколко изумителни тайни сред персонала, както и съществуваща връзка между изчезването й и фондовете за възстановяване на училището тя постепенно ще разплете загадката в „Мистериите на Хейли Дийн: 2 + 2 = Убийство“.

Следобедният киномаратон ще завърши с романтика и „Любов между редовете“. Лентата разказва за Ема, която след детство, изпълнено с четене на приказки, все още вярва в съществуването на красиви принцове, които откриват своята принцеса и заживяват щастливо до края на дните си.  За разлика от омъжените си колеги Мерилин и Фил или сестра си Джейн и годеника й Грег, Ема все още не е открила своята романтична приказка. Опитвайки се да впечатли инвеститора на магазина си – Франк и едновременно с това да задържи зараждащата се романтика между нея и Ландън, ненадейно в живота й се появява странният син на Франк - Ерик. Въпреки че Ландън демонстрира очарование достойно за един истински принц, той не разбира приоритетите на Ема и страстта й към книгите – качества, които обаче Ерик притежава. Ема трябва да избере дали да се впусне в предизвикателствата на истинската любов или да се остави на романтичната тръпка от света на приказките.

Не пропускайте „Ще се омъжа за принц“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн: 2 + 2 = Убийство“ от 14. 15 ч. и „Любов между редовете“ от 16.00 ч.