Лидия Узунова получава възможността да се запознае с производствените процеси в компанията

Лидия Узунова – търговски директор на "Алдагот", компанията производител на месните продукти под марката "Еленко", получава тежката задача от самия Еленко Маринов да го представлява в "Шеф под прикритие". Самият той посвещава целия си живот на работа в бранша. През 1975 г. се дипломира като инженер-технолог в Института по хранително-вкусова промишленост в Пловдив, а през 2000 г. създава компанията. От кайма, кебапчета, кюфтета, сурово-пушени колбаси до шунки и пастети – целият асортимент залага на стари рецепти и натурални подправки отпреди 40 години. Различното са само новите технологии и машини, които спомагат за високото продуктово качество.

Лидия Узунова работи от 15 години като търговец, но за първи път получава възможността да се докаже на позицията търговски директор. Приема задачата, за да се запознае с производствените процеси на практика. От дългокоса брюнетка се превръща в блондинка с къса коса и шини, и шансът някой да я разпознае клони към нула. Легендата е, че компанията снима рекламен филм за набиране на нови служители, а Марго е служител, който трябва да се обучи.

Първия ден тя влиза в предприятието за производство на кебапчета и кюфтета в Костинброд под надзора на 65-годишната Димитрина, която се движи със скоростта на светлината. В очите на Марго дългогодишната работничка Диди изглежда като робот на забързан кадър, за който машина, работеща на 100 оборота, е проблем само ако трябва да падне на 20.

Ден втори отваря вратите на свинекомплекса в Сливница, където Марго е посрещната от 28-годишния ветеринарен лекар Тодор. Може ли младата жена да прекара 50 прасета от една сграда в друга и трудно ли е да се поставят инжекции на животинче, малко по-голямо от женска длан, Марго ще трябва да разбере само за един работен ден под вещото наставничество на отдадения към професията си Тодор.

На третия ден в производственото предприятие в Костинброд Марго е посрещната от 48- годишната Наталия, която проявява изключително търпение и човечност към новата работничка.

Четвъртият ден изпраща Марго в сушилнята при Теодора, която върши тежката и повтаряща се работа със завидно спокойствие и усмивка.

Какви изненади е подготвил Еленко Маринов за най-отдадените си служители в епизода на "Шеф под прикритие" в петък от 21.00 ч. само по NOVA.