Изберете своя фаворит на сайта https://greatmonday.bg

Предпоследната седмица на кампанията на KINO NOVA – „Великият понеделник“ – ще предложи на киноманите забавни семейни приключения и екшън-фантастика. В надпреварата се включват филмите „Мери Попинз се завръща“ и „Спайдърмен: Завръщане у дома“. Двете ленти ще се конкурират за любовта на зрителите, а фаворитът ще бъде излъчен следващия понеделник (23 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. Изборът може да бъде направен на специалния сайт https://greatmonday.bg

„Мери Попинз се завръща“ е първият филм, за който зрителите могат да дадат своя глас. В Лондон, по време на Голямата депресия, на гости на вече порасналите Джейн (Емили Мортимър) и Майкъл Банкс (Бен Уишоу) и трите му деца идва загадъчната Мери Попинз (Емили Блънт), която е покосена от лична загуба. Благодарение на уникалните ѝ магически способности и с помощта на приятеля ѝ Джак (Лин-Мануел Миранда), тя помага на семейството да преоткрие радостта и чудесата, които липсват в живота им.

„Отряд обирджии“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“

Второто предложение тази седмица, което ще се бори за гласовете на киноманите, е „Спайдърмен: Завръщане у дома“. Във филма 15-годишният Питър Паркър (Том Холанд) се опитва да балансира между това да бъде обикновен ученик и супергерой. Въодушевен от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, очаквайки насоките на ментора си Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Появата на нов злодей – Лешояда (Майкъл Кийтън), поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Той осъзнава, че трябва да надхвърли възможностите на Спайдърмен, за да защити любимите си хора.

„Кучешки живот 2“ е победител в петата седмица на „Великият понеделник“

От днес феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ - https://greatmonday.bg или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (23 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.