Гледайте „Стюарт Литъл: Зовът на дивото“ от 12. 30 ч. и „Колкото – толкова“ от 14. 10 ч.

Съботният киноследобед започва с новото вълнуващо приключение на семейство Литъл, което заминава на лагер сред дивата природа, далеч от града. За тяхна неприятна изненада обаче, в гората ги дебне голям и лош звяр. Докато Стюарт изучават основните правила за оцеляване от палав скункс на име Рико, Сноубел решава да приложи научените от уличния котарак Монти хитрости за самозащита.

Лентата е дело на режисьора Оду Паден и е първият изцяло анимационен филм от поредицата, базирана по романа на Е. Б. Уайт, а озвучаването на оригиналните образи на семейство Литъл са поверени на Джина Дейвис и Хю Лори.

По-късно от 14.10 ч. очарователната любовната история между Джак Никълсън и Хелън Хънт ще заплени сърцата на зрителите със своята непринуденост и звезден каст. 

В лентата носителят на три награди „Оскар“ Джак Никълсън се преобразява в ролята на Мелвин Юдал – психически неустойчив и саможив романист, който страда от цял куп мании. Непоклатимият дневен ред на Мелвин се обърква, когато единствената сервитьорка, търпяща ужасното му поведение - Каръл Конъли (Хелън Хънт) излиза в отпуск заради хроничната астма на сина си. Движен от желанието си да се върне към нормалния ритъм, Мелвин ѝ предлага помощ. Благодарността на Карол я прави част от хаотичния живот на неуравновесения мизантроп. Когато в ситуацията се намесва и съседът на Мелвин - Саймън (Грег Киниър) заедно с кучето му Вердел, всички герои започват да откриват нови и неподозирани неща, както за себе си, така и един за друг.

Гледайте „Стюарт Литъл: Зовът на дивото“ от 12.30 ч. и „Колкото – толкова“ от 14.10 ч.